Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Jus d'orange")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1026

  • Page / 42
Export

Selection :

  • and

Measurement of heat load in orange juices : use of microbiological methods = Mesure de la charge thermique dans le jus d'orange : utilisation de méthodes microbiologiquesEKASARI, I; JONGEN, W. M. F; VERMUNT, A. E. M et al.Food technology (Chicago). 1988, Vol 42, Num 5, pp 124-128, issn 0015-6639Conference Paper

A research note. Bound water and freezing point depression of concentrated orange juices = Note de recherche. L'eau liée et l'abaissement du point de congélation des jus concentrés d'orangeCHEN, C. S.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 3, pp 983-984, issn 0022-1147Article

Quantities of volatile flavor components in aqueous orange essence and in fresh orange juice = Teneurs en composés volatils de la flaveur des essences aqueuses d'orange et du jus d'orange fraisMOSHONAS, M. G; SHAW, P. E.Food technology (Chicago). 1986, Vol 40, Num 11, pp 100-103, issn 0015-6639Conference Paper

Multiple linear regression modeling for quality control of citrus juice = Modélisation, par régression linéaire multiple, pour le contrôle de qualité des jus d'agrumesCOHEN, E.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1983, Vol 177, Num 6, pp 468-471, issn 0044-3026Article

Le dégazage au gaz allonge la DLC du jus d'orangeProcess (Cesson-Sévigné). 2004, Num 1205, issn 0998-6650, p. 60Article

Influence of Different Filling, Cooling, and Storage Conditions on the Growth of Alicyclobacillus acidoterrestris CRA7152 in Orange JuiceSPINELLI, Ana Cláudia N. F; SANT'ANA, Anderson S; RODRIGUES-JUNIOR, Salatir et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2009, Vol 75, Num 23, pp 7409-7416, issn 0099-2240, 8 p.Article

Caratterizzazione di succhi di arance pigmentate siliciane ottenuti con sistemi diversi di estrazione = Characterization of silician pigmented-orange juices obtained by different extraction techniquesARCOLEO, G; CILLUFFO, V; ROTOLO, M. C et al.Industria Conserve. 1990, Vol 65, Num 4, pp 321-325, issn 0019-7483, 5 p.Article

Heat inactivation of pectinesterase in orange juice pulp = Inactivation thermique de la pectinestérase dans la pulpe du jus d'orangeWICKER, L; TEMELLI, F.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 162-164, issn 0022-1147Article

Liquid chromatographic profiles of major carotenoid esters in commercially processed California Navel and Valencia orange juice concentrates = Profils, en chromatographie liquide, des principaux esters de caroténoïdes présents dans des jus concentrés d'oranges Navel et Valencia de Californie, produits à l'échelle industriellePHILIP, T; CHEN, T. S; NELSON, D. B et al.Journal of chromatography. 1988, Vol 442, pp 249-265, issn 0021-9673Article

A comparison of methods for determining the limonin content of processed California Navel orange juice = Comparaison des méthodes de détermination de la teneur en limonine de jus d'orange Navel de CalifornieCARTER, B. A; OLIVER, D. G; JANG, L et al.Food technology (Chicago). 1985, Vol 39, Num 9, pp 82-97, issn 0015-6639, 6 p.Article

Flow properties of low-pulp concentrated orange juice : serum viscosity and effect of pulp content = Les propriétés rhéologiques du jus d'orange concentré à faible teneur en pulpe : viscosité du sérum et effet de la teneur en pulpeVITALI, A. A; RAO, M. A.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 876-881, issn 0022-1147Article

Stabilization of anthocyanins of blood orange fruit juice = Stabilisation des anthocyanines du jus d'oranges sanguinesMACCARRONE, E; MACCARONE, A; RAPISARDA, P et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 4, pp 901-904, issn 0022-1147Article

Flow properties of low-pulp concentrated orange juice : effect of temperature and concentration = Propriétés rhéologiques dU jus d'orange concentré à faible teneur en pulpe : effets de la température et de la concentrationVITALI, A. A; RAO, M. A.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 882-888, issn 0022-1147Article

Orange juice adulteration : detection and quality effects of dilution, added orange pulpwash, turmeric and sorbate = L'adultération du jus d'orange : détection et effets de la dilution, de l'addition de pulpe d'orange, de curcuma ou de sorbatePETRUS, D. R; FELLERS, P. J; ANDERSON, H. E et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 6, pp 1438-1443, issn 0022-1147Article

Unsuitability of data acquired from blended samples for testing orange juice purity = Inadéquation des données obtenues avec des échantillons de mélanges pour déterminer le degré de pureté des jus d'orangeLOPEZ, F; IZQUIERDO, L.Journal of the science of food and agriculture. 1990, Vol 50, Num 1, pp 119-125, issn 0022-5142Article

Verification of authenticity of orange juice = Vérification de l'authenticité d'un jus d'orangeBRAUSE, A. R; RATERMAN, J. M; PETRUS, D. R et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 3, pp 535-539, issn 0004-5756Article

Pattern recognition methods for the determination of food composition = Les méthodes de reconnaissance de profils pour la détermination de la composition des produits alimentairesPAGE, S. W.Food technology (Chicago). 1986, Vol 40, Num 11, pp 104-109, issn 0015-6639Conference Paper

Instrumental measurement of orange juice color = Mesure instrumentale de la couleur du jus d'orangeBUSLIG, B. S; WAGNER, C. J. JR.Food technology (Chicago). 1985, Vol 39, Num 9, pp 95-97, issn 0015-6639Article

CHARACTERISTICS OF CALIFORNIA NAVEL ORANGE JUICE PULPWASH = CARACTERISTIQUES DU JUS ET DE LA PULPE D'ORANGES "NAVEL" DE CALIFORNIEPARK GL; BYERS JL; PRITZ CM et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 627-651; 7 P.; BIBL. 40 REF.Article

New formula for fruit juiceD'ALESSIO, V.Food manufacture. 1990, Vol 65, Num 8, pp 41-43, issn 0015-6477, 2 p.Article

Use of acidification, low temperature, and sorbates for storage of orange juice = Utilisation de l'acidification, des basses températures et des sorbates lors du stockage du jus d'orangeLI, Z; ALLI, I; KERMASHA, S et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 674-678, issn 0022-1147Article

Rapid characterization of orange juice by pyrolysis mass spectrometry = Caractérisation rapide des jus d'orange par spectrométrie de masse à pyrolyseARIES, R. E; GUTTERIDGE, C. S; EVANS, R et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 5, pp 1183-1186, issn 0022-1147Article

Spectral characteristics of israeli orange products = Propriétés spectrales des produits dérivés de l'orange en IsraëlSAGUY, I; COHEN, E.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 5, pp 386-388, issn 0044-3026Article

Stability of sorbic acid in orange squash = Stabilité de l'acide sorbique dans l'orangeadeVIDYASAGAR, K; ARYA, S. S.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1262-1264, issn 0021-8561Article

Hesperidin contributes to the vascular protective effects of orange juice: a randomized crossover study in healthy volunteersMORAND, Christine; DUBRAY, Claude; MILENKOVIC, Dragan et al.The American journal of clinical nutrition. 2011, Vol 93, Num 1, pp 73-80, issn 0002-9165, 8 p.Article

  • Page / 42